OM OSS

Vår idé!

Vår idé!

Vi erbjuder service, att vara spindeln i nätet, bra kommunikation och att, oavsett jobb, leverera med hög kvalitet.

Vi levererar nyckelfärdiga lösningar t ex. förvaring, sjösättning/upptagning, service, reparationer:

"Vi tar hand om din båt efter semestern och har den klar igen nästa sommar i tid".

Vi är en marin verkstad med högt kunnande. Service med trygghet, ärlighet och goda kommunikationer.

Vi satsar på tillgängligt båtliv året runt – att ha access till sin båt när man själv vill. ”Fiskebåtsmotell”

Vårt motto: KVALITET, TRYGGHET & SERVICE

Vi ser fram emot vår fortsatta utveckling och hälsar alla varmt välkomna till vårt marincenter!

Britt-Marie och Anna-Lena med personal

Framtidens Marincenter!

Framtidens Marincenter!

Tillsammans med personalen arbetar vi målinriktat med att förnya och förbättra verksamheten.

Vi strävar efter en "vi-känsla", där man är inkluderad och att det är oss man väljer - det lokala marincentret där alla känner sig välkomna.

Vi skapar ett center för kunskap och nytänkande inom ett hållbart båtliv.

Vi har utökat och renoverat verkstaden för att kunna expandera och ta in fler båtar/motorer för service/reparation. Vi har byggt om kundmottagningen för att göra vårt marincenter mer tillgängligt, fungerande och effektivt samt byggt nytt personalutrymme och kontor med nytt värmesystem i hela anläggningen. Senaste året har vi utökat med ny utställningsyta i direkt anslutning till vår kundmottagning. Båt- och motorförsäljning i renoverad hall och ny utomhusdel.

Historik

Historik

Ernemarvikens Marincenter AB grundades sommaren 2017 då vi, Britt-Marie och Anna-Lena, tog över marinan i Oskarshamn. Det har sedan i början av 1980-talet funnits en marina med reparationsvarv och försäljning här, i den inre delen av Ernemarviken och i direkt anslutning till Ernemar småbåtshamn / gästhamn vid inloppet till Oskarshamn. Här är det gångavstånd till klippor och bad i vår fantastiska skärgård, natursköna strövområden, bra fiske och närhet till Oskarshamns centrum med affärer, caféer och restauranger.

Två systrar, en arkitekt och en pilot, med kärlek till havet och längtan att göra något tillsammans ledde oss till något nytt här i Oskarshamn.

Under vår uppväxt tillbringade vi all ledig tid hos farmor och farfar på Lotsgården i Ernemar. Sommaruppväxta, som vi brukar säga. Det var här i Oskarshamn som vår pappa växte upp.

Vi har många härliga minnen när farmor, farfar, mamma, pappa, släkt och vänner samlades på någon ö med picknickkorgar, badkläder, böcker och fiskespön.

Båtar är något vi alltid har hållit på med. Det var farfar som först lärde oss ro i en eka som numera finns hos Sjöfartsföreningen i Oskarshamn.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår